Hvor å feilfri oljebasert maling fra innkjørsler

August 17

Innkjørsler varer vanligvis i år hvis godt vedlikeholdt siden de er vanligvis laget av betong eller asfalt, som er både slitesterk stoffer. Oppkjørselen gjennomgå mye slitasje fra bilens vekt kombinert med tøffe værforhold elementer, og det kan lett bli skadet eller beiset. Resultatet gjelder innkjørsler trenger regelmessig renhold for å holde dem i optimale tilstand- og dette særlig hvis en kjemisk søler maling blir. Rengjøring en oljebasert maling flekker av en innkjørsel bør gjøres så snart flekken oppdaget for best resultat.

Instruksjoner

•Pressure vask oppkjørselen med mildt vaskemiddel. Kombinasjonen av varme og vann er vanligvis nok til å fjerne de fleste maling fra oppkjørselen overflaten. Hvis du ikke har tilgang til en, kan du leie en høytrykksvasker fra en jernvarehandel. La oppkjørselen til helt tørr før du fortsetter.

•Dekk gjenværende maling flekker med en maling stripping sammensatte. Kontroller sammensatt er beregnet for bruk med din oppkjørselen type.

•Sprinkle baby pulver over stripper som partsrepresentant absorpsjon. Bland det med en maling rørestang. Dette vil opprette en lim som trekker oljebasert maling ut av oppkjørselen. Tillate lim angi for 10 til 20 minutter.

•Rinse lim bort med hage slangen og kratt på alle gjenværende maling med en nylon skrubbe børste.