Hvor å feilfri olje flekker på en skinnsofa

November 14

Olje blader synlige flekker på skinnsofaer, uansett om oljen er fra mat, kosmetikk eller andre fet produkter. Skinn er følsom for mange løsemiddelbaserte rengjøringsmidler, som vanligvis brukes på olje flekker. Men er det en trygg og enkel måte å rydde olje flekker av lær møbler som ikke krever typisk rengjøringsmidler - bare et vanlig element som du kan ha i badet eller kjøkkenet.

Instruksjoner

•Sprinkle olje flekker med talkum eller maismel å absorbere oljen. Dekk de helt.

•Trykk pulver eller cornstarch i flekken slik at det stokker og ikke blåse av lett. Bruke hånden eller tørr papirhåndkle. La pulveret eller cornstarch på flekker over natten.

•Fargeringer av pulver eller maismel med et papirhåndkle. Hvis flekken er ikke helt borte, re bruke pulver og la den stå på i 24 timer.

Tips og advarsler

  • Hvis du må rengjøre sofaen raskt (for eksempel, hvis du har besøkende kommer over), kan du prøve en metode beskrevet av LeatherSolutions.com: bruke fingertuppene til å arbeide pulveret i skinn, gni det så briskly du oppretter friksjon (varmen fra friksjonen hjelper løsne olje). Børste den av med et papirhåndkle. Gjenta denne prosessen til olje stain er ikke lenger synlig.
  • Hvis pulver ikke helt kommer ut gjennom børste den med et papirhåndkle, bruke en hånd vakuum eller vedlegg på en standard støvsuger støvtørking pulver av Lær.