Hvor å feilfri og omsorg for skifer gulv flis

April 6

Hvor å feilfri og omsorg for skifer gulv flis

Skifergulv er svært allsidig og relativt lett å omsorg for. Når du installerer skifer gulv flis, vurdere å ansette en profesjonell, som det kan være vanskelig å installere riktig. Skifer gulv kommer i en rekke farger, som svart, grønn, rød og grå. Skifer gulvfliser er også tilgjengelig i en rekke figurer, gjør det mulig å form design med fliser. Det er viktig å tette gulvet i henhold til produsentens anbefaling å bevare gulvet som mulig.

Instruksjoner

•Fyll en bøtte med varmt vann. Spesielle skifer renere eller vanlig såpe kan brukes med vann. Bruk en svamp mopp eller en mikrofibermopp du rengjør gulvet. Ikke bruk alkaliske rengjøringsmidler på skifer gulv, da dette kan endre utseendet på skifer.

•Periodically steam rent rulleblad etasjer. Damp renere mopper kan kjøpes i mange avdeling og jernvareforretninger. Før du bruker damp renere, tørke opp noen åpenbare søl og flekker fra gulvet, deretter vakuum eller støv gulv hele overflaten. Gulvet kan stå for å tørke naturlig etter steam rengjøring.

•Wax skifer gulv med akryl-basert eller vannbasert voks. Dette kan gjøres på en årlig basis, avhengig av mengden trafikk på gulvet. Les alltid etiketten på voksen å sørge for at det er trygt for skifer gulv. Det er også mulig å sjekke med produsenten for å se om det er en spesiell voks anbefales for gulvet.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper skifer gulv, spørre om det er en vedlikehold guide for bestemt brikken.