Hvor å feilfri og omsorg for Griswold støpejern

October 23

Griswold støpejern Kjøkkenartikler, som skillets og nederlandske ovner, er svært collectible. Siden noen kokekar med Griswold merket ble produsert før 1958, er det mulig at du har anskaffet et Griswold stykke som viser tegn til slitasje, som rust. Skjønnheten av støpejern samleobjekter, er imidlertid at du kan gjenopprette kokekar til sin opprinnelige, skinnende svart med en liten innsats for å rydde og sesong det riktig.

Instruksjoner

•Når iført gummihansker å beskytte hendene, spray Griswold støpejern stykket med ovnen renere. Plass støpejern i en søppelpose. Binde søppelpose, og sette det på et trygt sted fra pets og barn. La støpejern i søppelpose i to dager.

•Med gummihansker, fjerne støpejern fra søppelpose og vask det i varmt såpevann vann. Bruk en metall pensel til å skrubbe bort rust og grus. Skyll støpejern godt.

•Preheat ovnen til 125 grader Fahrenheit. Plass støpejern i ovnen i 15 minutter.

•Med en grytelapp eller håndkle, fjerne støpejern fra ovnen, og dekker støpejern med forkortelsen før stykket skinner. Justere ovnen er temperaturen til 225 grader Fahrenheit. Sett støpejern tilbake i ovnen sesongen i 30 minutter.

•Fjern cast iron fra ovnen, og la den avkjøles i 10 minutter. Mens den er varm, holder det med en grytelapp eller håndkle, og tørke bort eventuelle overskytende forkortelse med en ren klut. Tillate støpejern avkjøles helt, og deretter bruke, lagre eller vise stykket som ønsket.

Tips og advarsler

  • Hvis din Griswold støpejern for daglig bruk, stek fet mat i det å hjelpe sesongen det videre. Straks rense den med varmt såpevann vann og en metall børste og tørke den med forkorting eller koke olje før lagring.
  • Hvis ovnen renere ikke fjerner alle rust, må du kanskje suge Griswold stykket over natten i en blanding av halv hvit eddik, halvdel vann. Hvis du gjør dette, må du nøytralisere syren ved soaking stykket igjen i ovnen renere i en søppelpose, deretter rengjøring med varmt såpevann vann før krydder.