Hvor å feilfri naturlig leire

October 6

Hvor å feilfri naturlig leire

Leire er en av de eldste laging materialene, så allsidig det har vært i bruk av håndverkere i århundrer. Naturlig leire potter legge en jordnær touch til hjem innredning, men du vil ikke få for jordnær. Selv dekorative leire potter bør rengjøres regelmessig. Slipende rengjøringsmiddel kan ødelegge naturlig leire potter og objekter, som kan være svært porøs. Når rengjort, er naturlig leire langvarig, sikker og attraktiv.

Instruksjoner

•Mix 1 kopp med eddik til 3 kopper rent vann i en stor vask eller bøtte. Suge naturlig leire potter og implementerer i løsningen å fjerne salt buildup som akkumuleres fra jord og gjødsel.

•Legg 1 kopp bleke 1 gallon av vann for å lage en sterk løsning for naturlig leire potter. Nyt spesielt skitne hage potter i denne løsningen i minst 12 timer. Tørke naturlig leire potter ut med en myk svamp etter bruk hvis du ikke planlegger å gjøre en tung vask.

•Plasser naturlig leire potter brukes til mat i oppvaskmaskinen. Naturlig leire elementer stå opp i oppvaskmaskinen, men de kan også være hånd-vasket med flytende såpe.

•Pat leire potter tørt med papirhåndklær etter vask og holde dem ut i åpne slik de vil luften tørr helt.