Hvor å feilfri murstein ytterkledning med syre

June 19

Hvor å feilfri murstein ytterkledning med syre

Brick er et svært slitesterkt materiale som er hyppig brukt i konstruksjonen på grunn av sin evne til å holde seg for en lengre periode. Murstein bygninger kan vare i flere tiår, som betyr mursteinene er utsatt for mye slitasje av været elementer og kan bli farget av vann, mold, fett og olje. Hvis du bruker en syre renere å gjenopprette murstein ytterkledning, arbeide med den nøye siden syre rengjøringsmidler er svært etsende.

Instruksjoner

•Rinse murstein med en vannslange fjerne løs skitt eller rusk. Unngå powerwashing murstein siden høytrykk kan lett skade fasader.

•Mix en muriatic acid renset med vann i en bøtte i henhold det renset instruksjonene. De fleste rengjøringsmidler av denne art anbefaler blande en del syre renere med 10 deler vann. Bruk gummihansker fordi syre støvsugeren er svært etsende.

•DIP en pensel i bøtte og renere gjelder murstein ytterkledning, skrubbing det i noen flekker. Tillat syre fem til 10 minutter for å arbeide i flekker. Gjenta scrub til alle synlige flekker er stort sett borte.

•Rinse fasader igjen med vannslangen å fjerne alle spor av syre støvsugeren. Tillate murstein tørke.

Tips og advarsler

  • Hvis mulig, sjekk med murstein produsenten først sørge for at syre-rengjøring ikke vil skade den.