Hvor å feilfri murstein med Muriatic Acid

May 23

Muriatic acid er en ekstremt kraftig syre brukes som rengjøringsmiddel. Syre er vanlig i mur som skjærer gjennom fast på morter og andre vanskelig å rengjøre stoffer. Muriatic acid skal bare behandles med ekstrem forsiktighet som det kan brenne brukere huden og forårsake skade på nesten alle underlag. Rengjøring murstein med muriatic acid sikrer murstein rengjøres skinnende, men det er viktig å kjenne den riktige måten å håndtere syre og rengjør murstein.

Instruksjoner

•Plasser en dråpe klut ned til sikre rundt elementer og flater ikke er skadet av den muriatic acid.

•Fyll en plast bøtte med 1 gallon av vann. Legg til 1 kopp muriatic acid i vannet. Pass på å legge til syre til vannet i dette trinnet å sikre syre ikke brenner gjennom plast bøtte.

•Spray klossene med en hageslange før blandingen. Sette på et par arbeidshansker å beskytte hendene fra syre. Mette en fille med vann og muriatic acid blanding.

•Apply blandingen til mursteinene er forsiktig med å få blandingen på huden din. Murstein bør være godt fuktet med blandingen. La blandingen å sette i og ren i to minutter.

•Scrub av blandingen og rusk eller skitt med en stiv Bristol mur pensel. Skrubbe murstein rent under skyllingen med en hageslange å vaske blandingen av murstein. Fortsett denne prosessen inntil mursteinene er renset og muriatic acid er helt vasket.

Tips og advarsler

  • Bruk kraftig arbeidshansker, lange ermer og beskyttende eyewear når du arbeider med muriatic acid.