Hvor å feilfri mugg på loftet

May 25

Mildewy loft er en vanlig klage blant huseiere, spesielt når de har lekk tak. Loft fungere som buffere mellom taket og hjem, slik at luft kan sirkulere fritt gjennom ventilasjonsåpningene. Skadet tørr mur og lagrede møbler er vanligvis først til å bli mildewy. Når inspisere loftet for mold, se etter misfarging på interiør tre strukturen av taket. Mold ville ligne grønn eller sort flekker på tre, vegger eller stoff. Gjøre hyppige turer til loftet å beskytte din hjem og familiens helse. Mugg og mold føre en rekke allergiproblemer.

Instruksjoner

•Gather eventuelle lagrede klær. Ta en pensel, og fjerne alle mugg sporer. Angi klær i solen for et par timer å drepe spores. Vaske klærne i vaskemaskinen på varme med 2 ss. blekemiddel. Tillate klærne tørke i solen.

•Throw bort alle gamle bokser, møbler eller stoff. Fokus på rengjøring alt som din vil virkelig beholde. Erstatte bokser brukes til lagring med plast lagercontainere med lokk.

•Mix en mugg rensemiddel halv kopp trisodium fosfat og en gallon av vann. Bruke briller og hansker som du skrubbe mildewy vegger med en svamp. La blandingen å sitte på veggene i 10 minutter, og skyll med vann.

•Vri på fans, og åpne det Vinduer å tørr veggene. Kontroller at du har renset alle mildewy overflater ved å undersøke loftet med en lommelykt. Finn ut hvor lekkasjer kommer fra ved å gjøre en grundig inspeksjon av indre taket og ventiler.

•Seal sprekker i tre eller taket med reparer. Inspisere utsiden av tak for å finne noen skadde fliser. Overvåke loftet hver par måneder for å se hvis mugg problemet vedvarer.

Tips og advarsler

  • Rengjør loftet på tørr solskinnsdager å helt tørt på loftet.
  • Unngå å få trisodium fosfat på huden og klær. La din sko ut i solen etter rengjøring for å hindre sporing kjemikalier i hjemmet.