Hvor å feilfri mugg Grout

September 1

Hvor å feilfri mugg Grout

Mugg er uheldig biprodukt av mold. Det er en svart stoff som danner et tynt lag over et område, og er ikke bare skjemmende men kan produsere en forferdelig lukt og selv være knyttet til helseproblemer. Mugg trives der fuktighet og varme kombineres, bad og kjøkken kan være beliggenheter. Rengjøring mold av fugemasse er en ganske enkel prosess. Det er flere utprøvde metoder som kan fjerne mugg med minimal innsats.

Instruksjoner

Flere enkle forslag

•Mix lik deler blekemiddel og barbering krem i en bolle, og bruke den på grout med en gammel tannbørste. La det sitte over natten, og skyll den bort med rent vann om morgenen.

•Fyll blekemiddel i en sprayflaske, og spray mugg området. Skrubbe bort mugg med en gammel tannbørste, og skyll området med rent vann.

•Mix natron og hydrogen peroxide i en lime og bruke den til mugg området. Tillate lim å sitte på mugg i flere minutter, og det bør begynne å boble. Bruk en gammel tannbørste til å skrubbe bort av mugg, og skyll området godt med klart vann.

•Saturate gamle strimler av ren stoff i blekemiddel, og sette dem på grout. Dette er en flott metode for å fjerne mugg rundt vasken. La strimler av stoffet over natten, og bruke en ren og fuktig klut til å rense området i morgen.

•Mix en del blekemiddel to deler vann i en sprayflaske og spray mugg med den. Det bør begynne å oppløse etter noen minutter. Dette må gjentas én eller to ganger for å kvitte seg med alle mugg. Skyll området med rent vann når mugg er borte.

Tips og advarsler

  • For å unngå mugg, rydde opp stående vann på grout rundt vasker og tørke ned etter hver bruk.
  • Ventilere området ved bruk av blekemiddel, fordi røyk kan være farlig i en innesluttet område. Bruk hansker når rengjøring mugg og håndtering blekemiddel.