Hvor å feilfri motorolje av tepper

June 14

Hvor å feilfri motorolje av tepper

Hvis noen sporet motorolje på teppet fra deres sko, eller olje fikk der en annen vei, gjør det hele overflaten ser mindre enn sitt beste. Motorolje trenger ikke å være en fast plass på teppet. Selv om synet av mørk fett ser skremmende å fjerne, kan det gjøres med de riktige produktene og metoder. Vær forsiktig når rengjøring motorolje av teppet slik at du ikke spre flekken videre eller presse olje dypere i teppets fiber.

Instruksjoner

•Scrape opp så mye av oljen som mulig med smør kniv eller skje. Gjøre dette sakte og forsiktig så du ikke gjør det stedet verre.

•Sprinkle en liberal belegg cornstarch, baby pulver eller natron til olje stedet. La den være der i 15 minutter å absorbere flekken. Vakuum opp pulveret.

•Dampen en hvit klut med Klesrens løsemiddel. Svamp olje flekk med løsemiddelet. Blot med en ren, hvit klut til å absorbere væsken. Alternative snyltende øyeblikkelig med Klesrens løsemiddel, deretter blotting opp væske til ingen mer olje overføringer fra teppet fille.

•Mix 2 kopper vann, 1 ss. eddik og 1 ss. blekemiddel-fri dish såpe i en bolle hvis olje stedet er der fortsatt. Svamp blandingen på flekken med en ren, hvit klut, og blot opp fuktighet med en annen ren, hvit rag. Alternative snyltende på rengjøring blanding og blotting opp væske til olje stedet er borte.

•Rinse teppet med en ren klut og kaldt vann. Blot med en tørr klut å få eventuell gjenværende fuktighet ut av teppet.

Tips og advarsler

  • Luftes godt, særlig når benytter løsemidler.