Hvor å feilfri Mold på Windows

August 2

Muggsoppsporer svever i luften og husholdningenes støv, men muggsopp kan bare vokse i et område med vann eller luft fuktighet. Mold vil vanligvis skjema på windows i et fuktig miljø eller hvis vann igjen for å sitte på vinduene lenge nok for mold å vokse. Inni et hus, kan mold forårsake allergiske reaksjoner med vanlige symptomer som hudutslett, nysing og rennende nese. Så snart du se den voksende og kontroll luft fuktighet for å hindre den fra å vokse i fremtiden, må du rengjøre mold.

Instruksjoner

•I en stor container eller bøtte, bland en del klor med tre deler vann. Du kan bruke denne hjemmelagde løsning å feilfri mold eller en vanlig husholdning renere. Ikke bland blekemiddel med alle husoldning renset. Hell den bleike løsningen i en sprayflaske.

•Sett på gummihansker, maske og briller før nær mold. Mold kan forårsake en allergisk reaksjon.

•Spray løsningen på mold starter på toppen og nedover veien. Bruke papirhåndklær for å rydde opp mold når du spray løsningen. Kast papirhåndklær umiddelbart.

•Bruk en ren og fuktig papirhåndkle å rense området når du har fjernet alle mold, så spray den bleike løsningen på området igjen. La løsningen sitte i 15 minutter og tørk området ren med en ren og fuktig håndkle.

•Bruk et HEPA vakuum på det berørte området en gang området har tørket. HEPA vil fjerne alle resterende mold fragmenter. Vakuum området sakte i minst ett minutt per kvadratfot. Umiddelbart kast vakuum bag i papirkurven.

Tips og advarsler

  • Bruk en avfukteren i rommet når du er ferdig å fjerne fuktighet som gjør mold å vokse. Vaske klærne slitt når rengjøring mold separat for å unngå forurensende andre klær.