Hvor å feilfri Mold på teppet

July 12

Muggsoppsporer er årsaken til hva som vanligvis omtales som mugg. Mugg problemer vanligvis forverre den mer fuktig din værforhold. Det er fordi mold faktisk strømmer på næringsstoffer som er lettere tilgjengelig på teppe i en varm klebrig klima og du vil bli sittende fast rydde opp mold

Instruksjoner

•Fjern teppet hvis mulig. Hvis det er mulig å ta tepper utenfor, henge den over en wire eller gjerdet og feie det med kosten å løsne mold sporene. Selv om du ikke kan faktisk fjerne tepper eller ta det andre steder, gå videre og feie det med kosten av samme grunn.

•Vacuum teppet grundig etter feiende mold løs. Umiddelbart ta alt utendørs hvis du er bare kjøpedyktig vakuum innendørs og kast lo samle direkte i din utendørs søppelbøtte.

•Mix vask oppvaskmiddel og vann til den er sudsy. Dukkert svampen i blandingen og rense moldy området. Rengjør såpeskum fra teppet med en dempet klut. Hvis mulig, la dem tørke i solen; Hvis ikke, slå på lysene overhead. Ikke prøv å tørke den med en fan som du kan bare lykkes bare spre mold sporene. Hvis flekken er bare for sta vaskes med vanlig såpe og vann, kan du vurdere å bruke en teppe sjampo i stedet.

•Mix ikke mer enn en kopp med blekemiddel med en gallon vann teppet har tørket opprette en hjemmelaget soppdreper. Riktignok kan dette soppdreper ikke så sterk som du kan kjøpe i en butikk, men i de fleste tilfeller bør det være sterk nok. Hell denne soppdreper i sprayflaske og spray direkte på delen mugg teppe. Gjentas sprøyting nødvendig bør ta vare på vedvarende mugg gjentakelser.

Tips og advarsler

  • Alltid Sørg for tilstrekkelig ventilasjon ved blekemiddel spray.