Hvor å feilfri Mold & mugg fra innenfor et lerret pop-up Camper

September 29

Popup campingbiler er en stor luksus når du liker å gå camping i villmarken, men ønsker ikke å bruke et telt. De er kompakt og lett å reise med. Popup bobiler er laget av sterke lerret og er underlagt mold og mugg, spesielt etter at det har regnet og den popup campingvogn ble lukket samtidig våt. Riktig rengjøring av lerretet i campingbilen er svært viktig og kan oppnås ved hjelp av husholdningsprodukter.

Instruksjoner

Hvor å feilfri Mold og mugg fra innenfor et lerret pop-up Camper

•Prep området ved å rense det skitne av campingbilen bruker en moderat stiv-bristled pensel og skrubbe bort noe overflødig skitt som kan være på lerret vegger. Hvis støvflekker forblir, bruk klut og mild oppvaskmiddel blandet med vann. Ikke bruke såpevann direkte på lerretet, bruke den til klut først, og deretter bruke klut til å skrubbe området til det er rent.

•Du kan velge å bruke eddik eller hydrogenperoksid for å drepe mold og mugg i popup campingbilen. Hydrogenperoksid er sterkere av to, men kan noen ganger bleke lerretet. Eddik vil fjerne eventuelle lukt fra mold og mugg, men kan ta flere programmer.

•Bruk eddik eller hydrogenperoksid, gjelder stoffet direkte på mold og mugg. Tillat eddik eller hydrogenperoksid å sitte i ca 15 minutter.

•Fargeringer området med pensel. Bruk klut, og skyll med vann for å fjerne overflødig eddik eller hydrogenperoksid. Denne prosessen må gjentas fjerne mugg eller mugg flekker, særlig for dyp, sta mugg og mold.

Tips og advarsler

  • La din campingvogn luften tørr åpen i 48 timer på et tørt sted før du lukker den for å unngå eventuelle mugg eller mold vekst.