Hvor å feilfri Mold & mugg fra dusjen

December 6

Når du dusjen, vil du se gråsort misfarging i grout mellom dusj fliser, eller på flisene selv. Mugg og mugg er sopp som trives i fuktige forhold som på badet, som kan samle over tid, danner en veldig sta flekken. Med riktig ren verktøy, men kan tøff mold og mugg flekker fjernes.

Instruksjoner

•Rengjør dusjen, scrub alle flater grundig. En rengjøring er nødvendig å utarbeide overflaten på dusj arket for videre behandling.

•Soak papir håndklær i hvit eddik og stikke dem dusj fliser. Fukt av eddik vil tillate papirhåndklær for å holde seg lett, men som de tørke ut, vil de begynne å falle av. Du bør prøve å suge dusjen i eddik i opptil åtte timer, så regelmessig helle litt eddik ned veggen, resoak papirhåndklær kan holde dem fra å falle av. Holde papirhåndklær på for en lang varighet gjør eddik å trenge grout og sakte drepe mold og mugg.

•Rengjør flisene igjen med en scrubber. Kontroller at rommet er godt ventilert og festet unnværes klær.

•Regrout og caulk brikker for å holde mugg. Gamle sprakk fugemasse, eller flekker som vannet kan trenge flisene er oppvekststeder for mugg. Fylle ut slike områder og nye Mørtelanker caulk er en god måte å hindre mer mugg og mildrew fra forming.

•Når en final touch, vurdere å bruke en fugemasse tetting produktet til dusj. Fugemasse tetningsmasse enten arbeide som en aktuell belegg som skaper en barriere mellom grout og vann, eller ved å fylle grout, gir det bedre motstandsdyktighet mot vann absorpsjon, som gjør det vanskeligere for mugg og mold å komme inn grout. Vent minst to dager før fugemasse til nye fugemasse.

Tips og advarsler

  • Mold og mugg trives i fuktige forholdene. Kjører en fan som du dusjer, eller holde et vindu åpen for ventilasjon kan hindre steam bygge opp og stoppe mold og mugg fra forming.