Hvor å feilfri Mold & mugg fra dusj Liners

April 13

Rengjøring mold og mugg fra dusj liners forbedrer helsen og utseendet på badet. Mold og mugg organismer vokser best i fuktige miljøer, og en gang startet, vil spre. Følg disse trinnene for å fjerne dem fra dusj liners og hindre ytterligere vekst.

Instruksjoner

Fjerne mugg og mugg

•Fjern dusj liner fra stangen. Sett i vaskemaskinen med varmt vann, 2 kopper klor og et par gamle bad håndklær. La pre suge 15 til 30 minutter. Legge til vaskemiddel og kjøre vaskesyklusen.

•Bruk ditt tørketrommel fjerne høy fuktighet hvis hårføneren har en ikke-varme, air-dry syklus. Dusj liners er plast og bør ikke utsettes for varme. Plasser dusj liner og tørr håndklær i tørketrommel og kjøre på ikke-varme syklus. Håndklær vil "skrubbe" water av liner og gjøre det enklere å rehang det uten gulvet drypper.

•Bruk bad håndklær for å tørke ned duken hvis din tørketrommel ikke har en nei-varme innstilling. Fjerne duken fra vaskemaskinen, Pakk den i håndklær og ta det til badet. Tørk av ekstra fuktighet i badekar eller dusj, med ren, tørr håndklær. Rehang duken. Plasser håndklær under duken å absorbere de endelige drypper.

Opprettholde din dusj liner

•Bruk din stamgjest badeværelse rengjøring spray hver uke for å holde din liner ren. Mold og mugg pleier å danne nesten utelukkende på siden nærmest dusj eller badekar. Spray bunnen og sømmer rutefly, la tørke og skyll av. Tørr liner med en gammel håndkle. Etter ukentlig rengjøring, trekke nederst liner til utenfor badekar å hjelpe den tørk godt.

•Bruk ventilasjon for å forhindre mugg og mugg. Gjør det en familie regelen til kjøre vent fan eller åpent bad vinduet etter hver dusj eller lang dampende. Hvis du er bekymret for skade fra våt gulv, gjør det en pracitce å trekke dusj duken ut av karet tørke og returnere det til i badekaret selv. Dette er riktignok en hard ork spesielt for barn å huske, og erstatter en dusj liner er billigere enn å erstatte et tak på gulvet nedenfor.

•Return dusj liner til vaskemaskin hver 4-6 uker, hvis du legger merke til mold og mugg tilbake. Hyppigere bleking vil forkorte levetiden på din liner. Ukentlig vedlikehold, inkludert økt ventilasjon, kan være alt du trenger å holde din liner ren i flere måneder.