Hvor å feilfri Mold med ammoniakk

September 25

Hvor å feilfri Mold med ammoniakk

Mold er en sopp som kan vokse innendørs og utendørs og kan komme inn en variasjon av arter. Vanligste formene som finnes innendørs inkluderer aspergillus, alternaria, penicillin og cladosporium. Dem hvem er følsom å støpe symptomer som hudirritasjon, tungpustethet, øyeirritasjon og nasal stuffiness. Når rengjøring et område av mold, kan ammoniakk brukes idet lang idet overflaten er vanskelig og nonporous. Forsiktighet bør tas for å sikre området er godt ventilert og at du slitasje hansker. Elementer som er porøse bør forkastes hvis mold vokst på dem.

Instruksjoner

•Mix 2 ss ammoniakk med 1 gallon av vann. Uferdige Wood, bruke 1 kopp ammoniakk og bland med 1 gallon av vann, 1/4 kopp natron og 1/2 kopp eddik.

•Apply ammoniakk løsningen på overflaten der mold ligger, og la sitte i fem til 10 minutter.

•Tørk overflaten rent med en klut sikre at du har fjernet alle spor av død mold og mugg sporer. Etterlater dette kan forårsake en allergisk reaksjon i noen mennesker som er allergisk å mold. For vanskelig å nå sprekker, kan du bruke en gammel tannbørste.

Tips og advarsler

  • Ikke bland ammoniakk med blekemiddel eller noen andre rengjøringsmiddel, som det kan produsere svært giftige gasser som kan være dødelig.