Hvor å feilfri Mold i teppet med Lysol

May 7

Hvor å feilfri Mold i teppet med Lysol

Det er flere måter å ende opp med moldy teppe. For eksempel har du nylig en flom i ditt område som forlot teppet moldy og trenger rengjøring. En pipe kan sprekke i kjelleren, som også kan forårsake teppe mold. Kanskje ditt hjem er bare ikke godt ventilert og mold har begynt å akkumuleres i visse områder av teppet. Uansett hvordan du fikk teppet mold, kan du rengjøre den med Lysol.

Instruksjoner

•Fyll en bøtte med varmt vann. For hver quart vann, Legg en teskje av Lysol konsentrere, som i motsetning til mange Lysol spray-flasker, er laget som skal blandes med vann.

•DIP en vaske klut eller svamp i bøtte, og bruke den til å dekke moldy områdene av gulvteppet med Lysol og vann blandingen. La blandingen å sitte på mold i minst 10 minutter.

•Bruk en skrubbe børste, om nødvendig for å skrubbe bort noen gjenstridige mold flekker. Du kan legge en liten mengde Lysol renere til de fargede områdene før skrubbing.

•Bruk en våt vakuum å fjerne overflødig vann og såpe. Eventuelt legge en liten mengde rent vann til området, og deretter fjerne den med våt vakuum. Dette vil sikre det er ingen Lysol renere igjen på teppet.

Tips og advarsler

  • Vurder farge hurtighet av teppet, som er dens evne til å opprettholde farge under rengjøring. Hvis teppet er laget med et sensitivt materiale, kan du bare rense et ekstremt lite sted og så sjekk tilbake neste dag for å sikre at den opprettholdt sin farge.