Hvor å feilfri Mold fra Vinyl & tre

July 4

Hvor å feilfri Mold fra Vinyl & tre

Mold vil raskt samle overalt det er fuktighet bygge, spesielt hvis det er manglende sollys i området. Som et resultat, kan mold raskt danne i bad, kjøkken, basements, loft og andre rom i huset som lider av vannlekkasje eller høy luftfuktighet. Muggsopp kan også vokse på nesten alle overflater, inkludert både tre og vinyl. Det er viktig å rengjøre mold av så snart det blir oppdaget å hindre den fra å spre seg siden spores kan føre til pusteproblemer. Rengjøring mold av tre og vinyl kan gjøres raskt når den fanget umiddelbart.

Instruksjoner

•Mix sammen varmt vann og hvit eddik i en sprayflaske. Bruk en tre til en løsning for rengjøring tre siden vann hindrer at skogen blir farget av syre i eddik. Vinyl er mer motstandsdyktig så bruk en halv og en halv løsning.

•Spray mold med vann og eddik løsning og la den sitte et øyeblikk. Hvit eddik er en veldig sterk naturlig renere som fungerer bra på drepe og fjerne muggsoppsporer. Bruke en minimal mengde løsningen på veden først mens vinyl kan sprayes mer rikelig.

•Tørk eddik løsningen med en mikrofiberklut. Fibrene i kluten opprette friksjon som hjelper fjerne og fanger mold sporene ved hjelp av eddik.

•Reapply mer eddik løsning etter behov, men mold skal være raskt fjernet. Du må bruke mer kraft med mikrofiber for mold som har vært der i en lengre periode.

Tips og advarsler

  • Vask mikrofiber tekstiler i vaskemiddel å rengjøre mold av tekstiler etter bruk. De kan gjenbrukes trygt etter vask.
  • Bruke hansker og en støvmaske når rengjøring mold å unngå kommer i kontakt med eller inhaling spores.