Hvor å feilfri Mold fra innsiden av en sølv oppbevaringsboks

November 28

Hvor å feilfri Mold fra innsiden av en sølv oppbevaringsboks

Det kan være skuffende å finne at noe du har støpt. Dette er spesielt sant av tre fordi du vanligvis antar at det er ingen måte å lagre din spesiell brikke. Men så lenge mold er på overflaten, kan du lagre, i dette tilfellet din sølv oppbevaringsboks ved å fjerne mold og sprucing opp boksen. Dette vil ta mye av albuen fett, men vil være vel verdt innsatsen.

Instruksjoner

Hvor å feilfri Mold fra innsiden av en sølv oppbevaringsboks

•Evaluate din en oppbevaringsboks. Se om det holder sammen godt nok for å være salvageable. Fjern noen stoff fôr og spore formen på papir før forkaster. Det vil være lettere å erstatte enn berging. Fjern alle maskinvareenheter som kan enkelt installeres, som hengsler av skruer. Husk å bruke gummihansker og en ansiktsmaske når du arbeider rundt mold. Arbeid i et godt ventilert område.

•Bruk en vask eller bøtte med varmt såpevann, rengjør tre med en skrubbe svamp. Skrubbe så hardt du kan uten å skade tre. Pass på å få formen "rot" og ikke bare tørke overflaten. Skyll med vann, så grundig tørr treet med rene, hvite duker. Gjenta scrub behandle hvis klutene bli misfarget, da dette er et tegn på at mold er fortsatt til stede.

•Rewash din-boksen i en løsning i en del blekemiddel til ni deler vann, med hvite duker. Skrubbe vanskelige flekker med en tannbørste. La bleke arbeidet i 12 eller flere timer, deretter skylles med vann. Tørr med hvite duker. Hvis boksen er så skadet at treet ikke lenger har en finish, kan du ikke bruke blekemiddel. Bruke en rubbing alkohol og vann løsning i like mengder i stedet, så lufttørke (trenger ikke til skyll).

•Sand noen flekker på boksen som du tror kan fortsatt bære mold. Dette kan omfatte hele boksen. Bruk maling tynnere på en ren klut over hele overflaten å fjerne støv. Mix 16 deler mugg motstandsdyktig lakk til en del maling tynnere i et metall beholder. Friske blandingen lett og jevnt. Male en andre strøk med ublandet lakk. La tørr i 6 timer.

•Bruk Papirmønsteret du gjort av gamle fôr og pin det til noen "sølv klut," som også kalles "anløpe klut." Skjær rundt kantene slik at din nye fôr. Fant noen steder der det skal brettes eller bretter og trykk dem inn i din fôr med en tørr jern. Forme nye slimhinnen i din for å kontrollere at hjelmen passer. Fjern stoffet og sparsomt bruke hvit lim eller lim til å følge deg stille tilbake på plass.

•Evaluate maskinvare du fjernet. Være sikker det er mold-fri ved enten å rengjøring det på samme måte du renset tre eller erstatte maskinvaren. Kontroller at din sølv oppbevaringsboks åpnes, lukkes og låser riktig. Oppdag hvorfor boksen ble moldy og ikke returnere den til de samme forholdene.

Tips og advarsler

  • Oppdag hvorfor din sølv oppbevaringsboks ble moldy og endre forholdene for å hindre mold problem i fremtiden. Mold og mugg trives i våt, mørk miljøer.
  • Sette noen silica pakker som kommer i mange vitaminer og medisiner i sølv lagring brystet til å absorbere fuktighet.
  • Formen kan være farlig for helsen din.
  • Kast svamper, filler eller moldy materiale i en tett forseglet plastpose eller vask i varmt vann.
  • Arbeid i et godt ventilert område.