Hvor å feilfri Mold fra bad flis

September 28

Ikke bare skjemmende, mold på din fliser utgivelser giftstoffer i luften der du kan puste dem i, forårsaker en rekke åndedrettsproblemer. Følg disse enkle trinnene for å rengjøre mold fra fliser på badet uten skade overflaten av arket eller la sammensatt å holde dem på plass.

Instruksjoner

•Kill mold med en blanding av en del blekemiddel til ti deler vann. Dette vil også lette svarte overflaten. Bruke blekemiddel blanding med en tannbørste på en liten, skjulte delen av flis og grout sørge blekemiddel vil ikke misfarges flisen. Når formen har gått, skyll området og la dem tørke. Hvis du ser ingen misfarging, skrubbe resten av veggen.

•Hvis du observere misfarging når du tester blekemiddel blandingen på ruten, prøve å bruke en blanding av mindre blekemiddel og mer vann. Hvis svakere blandingen fører fortsatt misfarging, ikke bruk blekemiddel på noen ytterligere fliser.

•Hvis flekken vedvarer, bland eddik og vann eller lag en pasta av natron og vann. Spre den over stained området og la den sitte i flere minutter. Gni blandingen i flekken med en klut.

•Rengjør overflaten med en mild oppvaskmiddel eller såpe, som retten væske eller et såpestykke bad. Skumme en klut og tørk området rent.

Tips og advarsler

  • Aldri bland blekemiddel og ammoniakk, som frigjør giftige gasser. Aldri bruk blekemiddel på skifer fliser. I stedet bruk ammoniakk, som ikke bør skape misfarging som bleach vil føre på skifer. Fjerne elementer som for eksempel håndklær og vaskekluter fra dusjområdet når du bruker blekemidler eller ammoniakk for å unngå misfarge dem..