Hvor å feilfri Mold av Grout & naturstein fliser

October 25

Mold og mugg vokse hvor fuktighet finnes. Noen av de vanligste oppholdsområder hvor flis brukes er svært fuktige områder som bad og kjøkken. Vann, damp og dårlig ventilasjon gjør sin del for å sikre at disse områdene havn størst potensial for mold vekst. På ruten, mold ofte bosetter seg i Injiseringsmasse linjer, oppretter en skjemmende, formrket utseende. Hvis alene, mold vil fortsette å vokse og kan også utgjøre helse bekymringer. Derfor bør du drepe og rydde opp så snart det vises.

Instruksjoner

•Åpne alle vinduer og dører og slå på alle ventilasjonsanlegg i området der du vil være rengjøring. Fyll den halvfull vannflasken med varmt vann, topping det av med blekemiddel. Skru munnstykket til spray flasken og riste for å blande.

•Dry området som skal rengjøres med en myk klut. Spray et iøynefallende sted med blekemiddel blandingen og la den sitte i 10 minutter. Se etter endringer. Hvis blekemiddel påvirker fargen på arket, må du bruke en kommersiell renere bestemt for naturstein fliser som du har. Erstatte brikken renere den bleike løsningen.

•Spray en liberal beløpet av bleike løsning direkte på moldy grout. Ikke spray flisen direkte. La er suge i 10 til 15 minutter. Hvis flekker forblir, spray igjen, og gjenta prosessen. Fortsette sprøyting og soaking til mold flekker er borte.

•Rinse grout og flis grundig. Hvis sta mold flekker ikke svarer blekemiddel, lage en lime med natron og varmt vann. Skrubbe grout linjen og noen flekker på ruten med en tannbørste og natron lim. Skyll grundig.

•Dry og buff flis med en myk klut.

Tips og advarsler

  • Regelmessig rengjøring stein flis og grout vil hemme muggvekst. Spray ned områder utsatt for mold og mugg med en blekemidler løsning en eller to ganger i uka. Hvis du holder deg foran mold, kan du aldri trenger å skrubbe din grout og flis igjen.
  • Ha på deg vernehansker når du arbeider med blekemiddel og sterke rengjøringsmidler.