Hvor å feilfri møbler selv

May 1

Hvor å feilfri møbler selv

Riktig rengjøring vil ikke bare styrke utseendet på møbler, men gjør det også vare lenger. Støv og skitt kan forverres stoffer, og flekker kan satt i skinn og bli permanent. Her er hvordan du rengjør alt fra malt tre til skinn til møbeltrekk.

Instruksjoner

Hvor å feilfri møbler selv

•Rengjør malte møbler med mildt såpe og vann. Starter på bunnen av stolen eller bokhylle og vask alle overflater. Fjern puter fra stoler og hvitvasking, hvis de er vaskbare. Bruk fiber kluter for å tørke og polsk tre som du arbeider. Sett putene.

•Vacuum kurvmøbler grundig for å fjerne skitt og støv. Vakuum puter, spot Rengjør eller hvitvasking hvis vaskbare og satt til side. Bruker en myk-bristled pensel, rengjør flettet med mild såpe og vann. Tørke av overflødig vann og la air-dry helt før du erstatter puter.

•Rengjør tre med en mild såpe laget for tre, som Murphy Oil såpe. Gjennombløt ikke tre. Vri kluten godt ut, og tørk møbler overflater. Polsk med en myk klut og la det tørke. Bruke et friskt lag med voks og polsk.

•Fjern puter og arm dekker fra stoppede møbler og grundig vakuum, betaler spesiell oppmerksomhet til pute plattformen og crevices. Vakuum baksiden og området hvor skjørt møter møbeltrekk. Spot-Rengjør flekker eller flekker med møbeltrekk renere og en svamp. Rengjør fra utsiden av sted til sentrum. Gjennombløt ikke møbler. La tørke og vakuum igjen. Bruke flekken frastøtende etter anvisningen på beholderen. La tørke. Spray lett med en stoff oppfrisker.

Rengjøring skinnmøbler, fjerne løse puter og vakuum. Bruk støvbørsten vedlegget for sprekker og undersiden. Tørk Lær med en klut fuktet med vann. Rengjør alle flekker med en renere utpekt for Lær. Bruke en skinn conditioner for å myke opp og beskytte.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når rengjøring møbler med dekaler eller sjablonger. Teste et lite område før rengjøring.
  • Damprensere designet for å rengjøre møbler bør testes på en skjult område før du bruker. Gjennombløt ikke møbler.