Hvor å feilfri mineralolje av PVC vasken rør

October 10

Hvor å feilfri mineralolje av PVC vasken rør

PVC rør brukes i de fleste nye hjem. PVC, som står for polyvinylklorid, er en mye lettere materiale enn jern rør brukes i hus år siden. PVC rør er svært holdbare og tåler tunge vanntrykk og kjemikalier. Fjerne mineralolje av PVC vasken rør kan gjøres som flere måter.

Instruksjoner

Kokende vann

•Fyll en 8 quart gryte med vann. Noen stor gryte kan brukes, men minst 2 quarts vann er nødvendig. Varme vann til det koker.

•Bruk ovnen votter nøye ta den kokende vann til vasken som inneholder PVC-rør med mineralolje i dem. Dumpe vannet i vasken. Kokende vann vil minske tettheten av mineralolje og la det gå gjennom røret med letthet.

•Flush vasken ved å vri på kranen varmt vann. La det varme vannet å kjøre for ett eller to minutter å tillate mineral olje fortsette å bevege seg gjennom røret. Gjenta prosessen hvis mineralolje ikke er fullstendig fjernet.

Avløp tette Remover

•Fyll en stor gryte med vann og sette gryte på komfyren. Hell halvparten av en 64-oz. flaske avløp tette remover i vasken der mineralolje er i PVC-rør. La det renne tette fjerne å sitte i 15 minutter. Ikke bruk vasken i denne perioden.

•Boil vannet i potten under den avløp tette remover sitter i røret. Fjern potten med kokende vann med ovnen votter og dumpe det i avløpet.

•Flush vasken ved å vri på kranen varmt vann. La det varme vannet å kjøre for ett eller to minutter. Avløp tette remover er etsende og må være utvannet og skylles så PVC-rør ikke korrodere.