Hvor å feilfri Microfiber Sofa materiale

April 6

Hvor å feilfri Microfiber Sofa materiale

Mikrofiber er en veldig mykt og slitesterkt materiale brukes på sofaer og møbler. Noen ganger kalles mikro semsket skinn. Mikrofiber--et polyesterstoff som kommer i en rekke farger - frastøter vann og er lett å omsorg for. Mikrofiber materialet etterlater ingen støv og anbefales for allergikere. Du må ta lated bekymre av mikrofiber sofaen å holde den i god stand.

Instruksjoner

•Kontroller rengjøring kodene i møbler koden å bestemme hva slags renere er trygt å bruke.

Du skal se ett av følgende:

W - vannbaserte renere bare

S - løsemiddelbaserte renere bare

S-W - enten en vann- eller løsemiddelbasert renere

Hvis Sofaens koden er fjernet, kan du teste støvsugeren i et skjult område sofaen. Du ønsker ikke å forlate vann ringer på et synlig område. Hvis sofaen løsemiddelbaserte, må du være forsiktig å aldri bruke vann.

•Velg en kommersiell microfiber rengjøring basert på rengjøring koden. Hold produktet på siden for å rydde opp søl eller olje stoffer. Hvis vannbasert rengjøringsmidler kan brukes, bør noen dråper av husholdningenes såpe med kaldt vann være tilstrekkelig til å rense av flekker. Vask i delene og tørke med en hårføner.

•Blot opp søl umiddelbart med et tungt håndkle eller papirhåndklær. Ikke skrubb utslippet fordi du kunne gjøre spot verre. For å rense utslipp, kan du bruke riktig støvsugeren for din sofa. En tørr vaskemiddel kan brukes til mikrofiber som ikke vann-safe. Hvis etter rengjøring din microfiber stoff det føles vanskelig, mildt penselen med en tannbørste å bløtgjøre materialet.

•Fjern lukter fra sofaen ved sprinkling litt natron over stinkende området. La bakepulver sitte en stund og deretter vakuum. For urin flekker, bruke hvit eddik med destillert vann for å pletten området, etterfulgt av bakervarer brus.

•Bruk en lo pensel. Det er best for å plukke opp dyrehår og støv. Vacuuming er bra for en total rengjøring en gang i uken.

•Bruk en profesjonell som spesialiserer seg på møbler lyst til gir sofaen en omfattende rengjøring. Spør din lokale møbelforretning for anbefaling av møbler-rengjøring spesialist

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid møbler kodene før rengjøring.