Hvor å feilfri metall tak

September 14

Skikkelig vedlikeholdt, kan kvalitet metall tak vare livet ut. For å sikre at din taket holder seg i topp stand, er en regelmessig rengjøring foreslått. Dette er spesielt viktig hvis taket ditt er i et område som gir seg til opphoping av mold eller mugg. Ikke bare vil din taket maling opphold i bedre form, men utseendet på huset vil bli forbedret og det er total verdi eller videresalg verdi forbedret.

Instruksjoner

Hvor å feilfri metall tak

•Assess tilstand taket ditt. En gammel taket, med overflødig maling og korrosjon vil kreve ekstra trinn i forberedelsene, rengjøring og gjenoppretting. En relativt ny og godt vedlikeholdte taket krever mindre arbeid. Evaluering av arbeidet for hånden er viktig i å gjøre en god jobb rengjøring taket. Kutte hjørner får mer arbeid senere.

•Kontroller at du trygt kan arbeide på taket, og nå alle områder du ønsker å rengjøre med letthet. Om nødvendig bruke sikkerheten belte, knytte et tau og belay til en solid støtte å hindre utilsiktet faller av taket.

•Scrape bort noen overflødig maling eller korrosjon om nødvendig. En stålbørste vil være nødvendig for dette trinnet. Ikke bruk metall redskaper på taket hvis absolutt nødvendig. Hvis du finner at du må, vil et flatt blad sparkel håndtere de fleste maling-skraping oppgaver. Ikke skrape maling med mindre det er nødvendig å fjerne overflødig maling oppbygging eller chipping eller peeling maling.

•Prepare TriSodium fosfat (TSP) (tilgjengelig på de fleste maling butikker) og vann, blande 1/2 kopp per gallon av vann. Ta løsningen på taket i en stor bøtte. Bruker en myk børste, TSP gjelder eventuelle formen eller mugg områder, scrub til ren. Gjør hele taket på denne måten hvis det er meget smusset. Mens dette er tidkrevende, er det den beste måten å sikre en grundig rengjøring. Skyll områdene du har jobbet på med vann, å sikre at du ikke etterlate noen rester. Tillate taket tørke og evaluere rengjøring scenen. Gjenta på problemområder om nødvendig.

•Spray hele taket med en kraft vaskemaskin. Begynn øverst og jobb deg nedover slik at skitt og debris er båret bort som du gjør vask. Opprettholde en jevn avstand på sprøyta fra taket mens du arbeider sprøyta munnstykket frem og tilbake over taket, går fra topp til bunn. Rent vann er bra for de fleste programmer. Men hvis taket er spesielt skitten, vaskemiddel kan bli lagt til sprøyta. Holde løsningen hovedsakelig vann, for å unngå sudsing og etterlot en vaskemiddel film. Om nødvendig gjenta prosessen med sprøyting, eller rense hele taket med vann når du er ferdig.

•Hvis du måtte fjerne korrosjon eller skadet maling i trinn 3, prime og male disse områdene nå. En standard metall primer er riktig. Sørg for å følge instruksjonene for å forberede metall å sikre en god obligasjon mellom primer, maling og metall. Gi tilstrekkelig tid for primer Cure før maling. Når du maling, husk å matche fargen nøye så taket ditt har et enhetlig utseende.