Hvor å feilfri Mesh vinterpresenning for en Pool

September 11

Hvor å feilfri Mesh vinterpresenning for en Pool

Rengjøring din mesh vinter overbygg er en viktig del av åpner bassenget. Organisk avfall som skitt og blader som ellers ville gjøre seg i bassenget pleier å samle på forsiden. Når de er på, kan de skade dekselet. Heldigvis, på grunn av mesh design, de fleste vann og snøsmelting absorbere gjennom forsiden og i bassenget og samler ikke inn på forsiden, som gjør fjerning og rengjøringen lettere. Rengjøring din mesh vinter overbygg er enkel og krever bare et par stykker av utstyr.

Instruksjoner

•Fargeringer alle partikler av dekselet med en kost eller lange håndtak pensel. Bruke bassenget vakuum for å fjerne væske som kan ha samlet på forsiden. Selv om de fleste væske trenger dekselet og faller i bassenget, bor en liten mengde på toppen.

•Løft opp mesh dekke av bassenget. Bassenget er vanligvis lettest å fjerne når det er en person på minst to sider av dekselet. Lå forsiden ned flatt på plenen.

•Apply vann til å dekke med en slange. Hell renere spesielt laget for bassenget dekker på trekket er overflaten. Hvor du skal bruke, avhenger av trekket er størrelse; Derfor lese etiketten for behandling instruksjoner. Hvis du ikke finner dekke renere, bruke bilen såpe. Start ved å helle en capful av såpe på forsiden og legge mer om nødvendig.

•Scrub mesh dekk med en scrub pensel eller svamp. Skyll såpe på forsiden når det er tilstrekkelig rengjort. La dekselet på gresset til luft tørr.

Tips og advarsler

  • Rull opp ditt dekke og lagre den i en plast papirkurven sommeren. Holder den i en beholder vil beskytte det fra å bli skadet av friluftsliv og dyr, for eksempel mus og rotter, som ville chew opp på den.
  • Dekke renere er ofte tilgjengelig på bassenget forsyne butikkene.