Hvor å feilfri mens beskytte miljøet

April 18

Hvor å feilfri mens beskytte miljøet

Nyt duften og glans av en fersk renset hjem uten å utsette familie eller miljøet til kaustisk kjemikalier. Slå til naturlige rengjøringsmidler som er giftfri, hypoallergeniske, biologisk nedbrytbart, klor og fosfat gratis. Mens disse rengjøringsmidler kan være skånsom mot miljøet, de kan være like tøff på smuss som syntetiske kjemiske rengjøringsmidler. Naturen gir alkalines, syrer og oljer å takle alle tøff rengjøring jobb.

Instruksjoner

Syrer

•Bytt alle formål rengjøring løsninger, toalett skål rengjøringsmidler og badekar og flis rengjøringsmidler med naturlig surt rengjøringsmidler.

•Slice en sitron og bruk juice til å rengjøre skjærebrett, legge til parabolen vask vann til fett kutte strøm, løpe stykker om søppeltømming å rengjøre og desinfisere, vaske hendene etter berørende fisken og Legg til 1/2 kopp Klesvask å lyse hvite.

•Sett hvit destillert eddik å jobbe på noen av din tøffeste renhold gjøremål. Destillert hvit eddik skaper et miljø som hemmer veksten av mugg, mugg og noen bakterier, inkludert E. coli og salmonella. Rense din kaffetrakter med like deler vann og eddik, helle eddik ned din avløp å holde dem i arbeid, feilfri mineralforekomster fra strykejernet med en blanding av eddik og vann, og hell i jern og trykk knappen steam.

Oljer

•Start effektive løsninger rengjøring med væske Castilla såpe. Plante-baserte Castilla såpe løsner jord uten sterke kjemikalier. Bland 1/4 kopp av Castilla såpe i 2 gallon varmt vann for en vanlig gulv rensemiddel som ikke vil forlate en film.

•Bruk grønnsaker og plante-baserte oljer å feilfri skitt og hydrat tre som har tørket ut. Støpejern kan rengjøres med olje og salt blandet å gjøre børste lime. Skinn sko, tørke bort skitt med en fuktig svamp, og legge vegetabilsk olje til en myk klut og gni overflaten for å fjerne slitemerker. Bruk olivenolje på rustfritt stål å gjøre er skinne.

•Kill bakterier og mugg ved å legge noen dråper eterisk olje til din rengjøringsmiddel. Lage en Universal antiseptisk spray renere ved å blande 3 ss flytende såpe og 30 dråper tea tree olje i 2 kopper vann. Blande din egen naturlige, langvarig rom fresheners med aromatiske essensielle oljer og vann.

Scrubs og alkalisk

•Bytt Universal skum rengjøringsmidler, ovn rengjøringsmidler og skure pulver med alkaliske rengjøringsmidler og slipende naturlige elementer. Ta skitt med en klype salt-bare legge til et par shakes vanlige bordsalt sotete glass til skuring uten å skrape.

•Tørk opp lukt i kjøleskap og søppel panner med bakervarer brus eller natriumbikarbonat. Lag en pasta av natron og vann i en mild skure løsning som gjelder på scuffed vegger og bad flis. Dryss natron møbeltrekk og tepper å absorbere lys skitt og lukt og vakuum bort.

•Sett natron sterkere kjemisk fetter, natriumkarbonat- eller vask brus - å arbeide med vanskelige flekker. Blande opp din egen ekstra strength desinfiserende spray renere ved å blande 1/2 ts vasking brus, 1/2 ts Castilla såpe og 3 ss eddik i 2 kopper varmt vann. Lag en pasta av vask brus og vann til å rense en fettfri farget garasje gulv. La lim sitte over natten. Skrubbe med en stiv-børste og skyll ren dagen.

Tips og advarsler

  • Gjøre undersøkelser for andre bruksområder. Det er altfor mange å nevne dem alle.
  • Ikke bruk hvis du er allergisk eller noen rundt er produktene nevnt.