Hvor å feilfri melk fra møbeltrekk

January 7

Hvor å feilfri melk fra møbeltrekk

Fjerne melk flekker fra møbeltrekk er enkel, men tar tålmodighet. Det er viktig å ikke bare fjerne flekken selv, men også hele melkerester i møbeltrekk. Hvis melk er venstre sitter på undersiden lag av stoff, i tid en råtten melk lukter vil avgi fra møbeltrekk. Everyday oppvaskvann såpe og et vakuum kan løse begge problemene.

Instruksjoner

•Blot opp overflødig væske med papirhåndklær. Før rengjøring det er viktig å sikre at har du fjernet så mye melk fra din møbeltrekk som mulig. Pass på å klappe ned og blot overflødig melk på et papirhåndkle. Ikke gni møbeltrekk fordi det vil bare smøre flekken og gjøre det verre.

•Apply oppvaskmiddel på berørt overflaten. Pass på å bruke en såpe som har ikke blekemiddel. Ta en mengde såpe som ligner på størrelse med en krone og sakte spre såpe over hele berørte området med tuppen av fingeren og avstå fra skrubbing. Oppvaskvann såpe er svært konsentrert og vil spre langt. Starter med en liten mengde såpe og om nødvendig arbeide deg opp til en større mengde såpe. Når du har spredt såpe over hele overflaten av utslippet, dis området med en sprøyting flasken vann. Dis til området med spilt melk er betydelig våt. La såpe sitte og nyte omtrent én time; denne måten såpe har tid til å reise gjennom materialet, nedverdigende alle melkerester. Fjerne flekken er viktig, men også fjerne melk skjult i undersiden lag er avgjørende for å sikre ingen senere lukt av råtne melk.

•Fjern melk flekken. Tåke lett over flekken igjen og med tørkepapir blot ned på flekken bruke tunge trykk. Dette bør fjerne det meste av flekken. Om nødvendig kan du deretter skrubbe i svært små sirkler. Sørg for å skrubbe bare innenfor rammene av flekken.

•Rinse såpe fra din møbeltrekk. Nå som du har fjernet flekken, må du fjerne overflødig såpe. Dette tåke en liten mengde vann over stained området og blot opp på fuktighet med et papirhåndkle. Gjenta dette trinnet til alle såpe er fjernet.

•Vacuum flekken å fjerne alle melk og såpe partikler. Sannsynligvis vil flekken allerede har fjernet unntatt i harde tilfeller. Uansett dette trinnet er fortsatt viktig å sikre alle melk partiklene gjennom trekket er fjernet og det vil hjelpe videre fjerning av flekken. Dis vann over flekken igjen. Bruk en liten vakuum vedlegg deretter støvtørking over flekken. Gjøre dette ved å angi slutten av vedlegget på overflaten flekken og uten bevegelige, la vakuum sugekraft til møbeltrekk i omtrent 15 sekunder. Fortsett å gjøre dette rundt området av flekken til møbeltrekk er tørr. Gjenta hele denne prosessen til flekken er effektivt fjernet.