Hvor å feilfri Maple tregulv

October 17

Hvor å feilfri Maple tregulv

Parkett er en av de mest populære finish alternativene tilgjengelig for huseiere. En rekke treslag kan brukes til å lage dette produktet, inkludert furu, eik og lønn. Lønn tregulv er verdsatt for sin rike og konsekvent farge, samt for sin styrke og holdbarhet. Hvis du har en maple gulv i ditt hjem, finner du at å holde disse gulv rent er relativt enkel og grei. Med minimalt vedlikehold, kan lønn gulv forventes å vare i mange år.

Instruksjoner

•Sweep din lønn etasjer daglig for å fjerne skitt og debris. Disse materialene spores inne på grunn av foten trafikk, og kan slipe ned overflaten av gulvet. Bruk inngangen matter for å holde disse materialene av gulv, og fjerne skitt regelmessig.

•Mop gulv ukentlige eller som nødvendig med en fuktig mopp. Legge litt hardwood gulv renere hvis gulv spesielt skitten eller sotete. Sørg for å grundig ringe moppen før det gjelder tre, veldig våt mopper vil forårsake vann flekker og skader.

•Fjern tyggegummi, tjære og annet klissen substans ved å fryse dem med is. Nærkontakt med en pose med is gjør disse materialene hard og sprø, som lar deg enkelt skrape dem bort med en etasje skraper.

•Bruk blekemiddel og vann å feilfri pet flekker. Legge til en del blekemiddel i ti deler vann. Dypp en klut i denne løsningen og vri den ut før det er fuktig, men ikke sopping våt. Gni flekken med din våt klut, så bruk en ny klut til å tørke gulvet når flekken er borte.

•Treat mørke flekker med mineral ånder. Bruke noen dråper av dette stoffet på flekken og la den suge i noen minutter. Bruk en fuktig klut eller svamp for å tørke mineral åndene med flekken.

•RUB et stykke veldig fine stålull over svært tøffe eller herdet flekker. Stålull bør være fuktig vaskemiddel kan brukes om nødvendig. Vaskemiddel bør brukes stålull, ikke direkte til gulvet.