Hvor å feilfri mahogni finér

October 9

Hvor å feilfri mahogni finér

Rengjøring din rødbrun mahogni finér er ikke en krevende oppgave. Om du fjerner støv eller en sotete buildup, sikrer regelmessig rengjøring at ferniss forblir skinnende og attraktive. Finér er faktisk et tynt lag av tre. Den brukes ofte til toppen mindreverdige eller billig skogen i møbler, panel og andre elementer. Dypet, rødbrun tone denne typen finér legger en elegant og klassisk utseende hjem. Mahogny fungerer godt med tradisjonell, asiatisk, moderne og mange andre hjem innredning stiler og møbler.

Instruksjoner

•Spray et glass rengjøringsmiddel på en ren klut til å rengjøre ferniss. Lese etiketten for å sikre at den ikke inneholder ammoniakk før du bruker produktet.

•Dilute en olje såpe formulert for trebeskyttelse å rengjøre ferniss. Følg instruksjonene på etiketten å fortynne det. Tørk av renere resten med en lofri klut.

•Treat din mahogny finer en kraftig rengjøring årlig for å opprettholde det mest attraktive utseendet. Bruk en mild oppvaskmiddel såpe, varmt vann og en ren klut. Sjekk etiketten for å sikre at den ikke inneholder noen oljer eller ammoniakk. Vri kluten ut grundig før du bruker. Skyll ferniss godt med en fuktig klut og rent vann. Tørk den tørr med en lofri rengjøringsklut.

Tips og advarsler

  • Daglig eller ukentlig for å kvitte mahogni ferniss av støv, bare stryke det for å gjøre det skinne. Bruk en fuktig rengjøringsklut til dette.
  • Rengjør alltid mahogni ferniss av tørke langs tre korn best resultat.
  • Teste noen rengjøringsmiddel på et skjult område på ferniss før du bruker den. Forskjellige utførelser kan bli skadet av visse produkter.