Hvor å feilfri løsninger for Jetted badekar

May 29

Rengjøring badekar kan være vanskelig, og er ingen vanskeligere enn de med jets. Vann har en tendens til å samle i disse jets, forårsaker mugg, mugg og rust å utvikle over tid. Jets er også vanskelig å rengjøre grundig på grunn av sin lille størrelse. Følge noen enkle tips, imidlertid, og du vil snart se at din jetted badekar kan rengjøres like bra som andre typer badekar. Følge opp med riktig vedlikehold og jetted badekar trenger ikke å bli en kilde til irritasjon for deg.

Instruksjoner

•Rengjør hele badekar som grundig som mulig med bad renere og en svamp. Bruk en mild selvheftende renere å fjerne flekker som ikke tørker av lett. De med blekemiddel i dem fungerer spesielt godt. Skyll grundig og tørr.

•Concentrate på badekar jets. Avhengig av størrelsen, kan noen jets rengjøres med hjørnet eller kanten av en svamp. Bruk en mugg remover hvis det er rosa eller oransje-farget flekker i jet. Ren hardhet oppbygging med en lime remover. Bruk mild selvheftende renere på alle andre flekker. Hvis du ikke får svamp kanten i jet å rengjøre, prøve å la jet suge i et rengjøringsmiddel i flere minutter og deretter tørke den med en finger dekket med en tynn ren klut.

•Bruk en tannbørste og generell bad rensemiddel ren i og rundt jets. De fleste områder skal være tilgjengelige på denne måten. Tannbørsten tillater mer agitasjon enn en ren klut og kan nå lenger i enn en svamp.

•Fjern alle resterende skitt og flekker fra jets med smør kniv dekket med en rengjøringsklut. Smøret kniv kan jobbe sin vei gjennom duken og klø badekaret, så sjekk kluten ofte etter tegn på seg som du rengjøre. Ren sakte og forsiktig å unngå gouging et område med kniven. Bruk denne metoden bare når det er absolutt nødvendig på grunn av risikoen for skade.

•Rinse karet grundig igjen etter rengjøring jets. Tørke helt og polsk kraner og krom inventar til en skinne med en tørr rengjøring. Betal spesiell oppmerksomhet til tørking jets, inkludert området rundt faktiske jet. Ellers du vil snart være å gjøre med de samme problemene som før.

Tips og advarsler

  • Tørr din jetted badekar etter hver bruk å unngå vanskelig å fjerne flekker og buildup i fremtiden. Ta deg tid til å tørke hver jet individuelt og kan du lett vedlikeholde rensligheten i din jetted badekar.
  • Aldri blande rengjøringskjemikalier; Dette kan frigi giftige gasser. I stedet bruker en renere samtidig, og hvis du bestemmer deg må du prøve en annen, raskt skyll og tørke området før den andre løsningen.