Hvor å feilfri limet av Glass

October 6

Hvor å feilfri limet av Glass

Fjerne lim eller lim. kan være en utfordring, men fjerne lim fra glass krever litt mer dyktighet. Skraping og bruke noen mengde trykk kan forårsake glasset sprekker eller brekke så litt kunnskap er nødvendig. Det er flere enkle metoder for å fjerne lim fra glass som kan gjøre dette ganske enkelt. Med litt tid og riktig materiale tar nesten ingen tid i det hele tatt.

Instruksjoner

Flere enkle forslag

•Spray limt området med WD-40 og la den suge i minst fem minutter. Bruke et barberblad, forsiktig skrape bort limet i små, selv slag at høvelen forblir smurt med WD-40 for ikke å glasset.

•Soak glass elementet i varmt såpevann for 5-10 minutter. Hvis elementet er et vindu eller noe som kan være neddykket, hell varmt såpevann i en sprayflaske og spray området. Hvis området begynner å tørke opp, fortsette å spray løsning på det, dynket holder det i minst 10 minutter. Bruk en ren klut til å skrubbe bort limet.

•Varmebestandig limet med hårtørker å myke det og skrape den bort med skraper eller barberblad. Hold håret dryer flytte for ikke å holde det ett sted for lenge, og før limet er myk og smidig.

•Dekk limet i peanut smør og bruke en hårføner å smelte det før skrubbing det bort med en ren klut. Bruk varmt såpevann for å rengjøre glasset når limet er fjernet.

•Bruk en dab klut dynket i isopropanol å mette limet. At limet suge i alkohol minst fem minutter før skraper det bort med skraper.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker et barberblad og bruk hansker. Skrape i bevegelse fra kroppen å unngå å kutte deg selv.