Hvor å feilfri Latex maling fra Grout

October 21

Maleri ulykker skje. Det er nesten uunngåelig at prikker maling vil ende opp på objekter og områder som du ikke hadde tenkt å male. Hvis latex ender opp på ruten, er dette sjelden en stor avtale, selv om maling tørker. Latex maling kommer opp ganske enkelt flis og andre harde overflater. Injiseringsmasse presenterer litt mer av en utfordring, men fordi det er veldig porøst materiale (med mindre det har vært godt forseglet). Heldigvis siden latex er kan en vannbasert maling, selv om tørket det normalt fjernes hvis du bruker metodene riktig.

Instruksjoner

•Fjern biter av tørket latex med et barberblad. Jo mer får du ut på denne måten, jo bedre.

•Fyll en litt rubbing alkohol på maling. Gi den flere minutter for å suge. Trykk knappen med et papirhåndkle. Hvis den starter kommer av (og bør), deretter legger mer alkohol og holde dabbing med en fersk papirhåndkle.

•Våt en klut med litt oppvaskmiddel og vann. Vask grout. Noen flere av maling bør løfte opp på denne måten. Endre til en ren del av fuktig klut med jevne mellomrom.

•Våt en tannbørste og hell litt oppvaskmiddel på bust. Skrubbe av de gjenværende sporene av maling med tannbørsten.

•Rinse grout med rent vann. Hvis noen små prikker maling forblir, bruker alkohol på det igjen og Pensle med en tannbørste til det er rent.

Tips og advarsler

  • Når du har fjernet maling, la grout tørke og deretter forsegle den. Dette vil forhindre grout flekker i fremtiden. Du kan bruke en lommekniv, i stedet for et barberblad, i første omgang. Det er forskjellige typer av grout kan du bli kjent med--har en grov tekstur og den andre har en gummiaktig (silikon) tekstur. Maling kan være lettere å få av sistnevnte.
  • Gni ikke grout for hardt eller det kan begynne å komme opp med maling.