Hvor å feilfri kreosot av murstein peis

February 2

Hvor å feilfri kreosot av murstein peis

Kreosot buildup er det naturlige resultatet av brennende tre i din peis. Kreosot skyldes ufullstendig forbrenning. Som tre brenner det utgivelser fet rester som bygges opp inne røykrøret peisen og murstein. Kreosot er en mørk brun tjære-lignende stoff som kan flere inches tykke. Det er ikke bare stygge, det er veldig farlig også. Kreosot innskudd er den primære årsaken til skorstein brann. Det er viktig å rengjøre og inspisere skorsteinen årlig. Rengjøring av kreosot innskuddene og flekker krever at bygge opp på murstein bare litt albue fett.

Instruksjoner

•Dust eller vakuum peisen. Fjerne alle løs asken gjør rengjøringen av kreosot og sot flekker mye lettere.

•Rengjør røykrøret. Røykrøret er datakanalen som kobler peisen til skorsteinen. Dette er en av de viktigste områdene å rengjøre kreosot tar inne røykrøret. Bruk en kort skorstein pensel til å skrubbe innsiden av røykrør.

•Scrub demperen og peis peisen med en stiv pensel. Kreosot, sot og aske bygge opp på demper og ildsted.

•Kontroller et rengjøringsmiddel. Bland en tykk løsning av vaskemiddel, purnice, et snev av ammoniakk og varmt vann i en bøtte. En alternativ rengjøring er trisodium fosfat (TSP), som er universalrengjøringsmidler. Bland en 1/2 kopp TSP med en gallon av vann i en bøtte.

•Apply renere å murstein med en liten børste. En liten pensel fungerer veldig bra for å få renset til alle porene, kriker og kroker av murstein. Tillate rengjøringsmiddel til å tørre og sitte på murstein i en time.

•Scrub klossene med en scrub pensel og varmt vann. Dette vil fjerne mesteparten av kreosot. Gjenta prosessen hvis peisen trenger det.