Hvor å feilfri korrodert støpejern rør

January 15

Støpejern rørene er svært holdbare og designet for å vare i mange år. Men mens støpejern er tøff og tunge, det korrodere over tid. Oksidasjon forekommer når vann og oksygen samhandle med jern å danne et belegg av rust over røret. Rust vil etterhvert spre seg gjennom jern hvis det ikke er fjernet og hull og en generell svekkelse av røret. Rengjøring korrodert cast iron rør krever mye arbeid men prosessen hjelper rørene ser bedre mens den likeledes holder seg i bedre stand for en lengre periode.

Instruksjoner

•RUB fin sandpapir eller stålull mot jern røret å slipe bort mindre rustflekker.

•Fyll hvit eddik i en sprayflaske. Spray korrodert områdene røret med eddik, strø salt på toppen og deretter skrubbe områder med en skure pute. Surheten av eddik bidrar til å bryte ned rust mens saltet både forringer rust og øker friksjonen i skure puten.

•Bruk en rustfjerner på støpejern røret hvis mildere metodene ikke er effektive. Rust removers er svært etsende så bruke beskyttende hansker for å hindre huden eksponering. Følg alle instruksjonene på den kjemiske emballasje best resultater og å opprettholde sikkerheten. Tillate rustfjerner å suge inn korrosjon og så skrubb på det med en klut eller en skure pad. Nytt sandpapir eller stålull etterpå og skyll røret når korrosjon er fjernet.

•Gjenta trinnene til alle korrosjon er borte. Det krever mye fysisk anstrengelse å skrubbe alle rust eller korrosjon av en støpejern pipe.