Hvor å feilfri komfyr brenner gitre

March 29

Etter hvert godt måltid det er alltid rydde opp å se frem til. Det tar litt arm makt til å få disse gass ovner renset effektivt, spesielt komfyren brenner ristene. Bruk forslagene som følge for å hjelpe i å få din ovn brenner gitre ryddet og klar til å lage mat igjen.

Instruksjoner

•Start av både de komfyr og ovn. Husk å la dem avkjøles helt før du begynner å rengjøre brenner ristene.

•Fjern brenneren ristene fra komfyren toppen. Sett en avis eller søppel pose og bruke en skraping svamp eller klut til å banke løs alle fastsittende mat eller smuss buildup.

•Soak brenneren ristene i en rett panne med varmt såpevann natten hvis nødvendig. Hvis det er ekstreme buildup, skrubbe brenner ristene med en lim blanding av natron og vann. Gjenta dette flere ganger for å fjerne all smuss buildup. Bruke et ikke-slipende kjøkken rengjøringsmiddel som Bar Keepers venn eller Bon Ami ekstreme oppbygging. Skrubbe ristene grundig, vaske i såpevann, skyll godt, og tørke.

•Prøv metoder av brenneren ristene avhengig av dine preferanser. Plasser brenner ristene i en plast parabolen panne eller i en plast søppel pose. Spray brenner ristene med ovnen renere og la suge over natten. Deretter vask, skyll og tørk som vanlig.

•Sett brenneren ristene i oppvaskmaskinen for en virkelig rask og enkel rydde opp. Dette fungerer best hvis det ikke er for mye bygge opp på brenner ristene. Det er lurt å vaske brenner ristene i oppvaskmaskinen alene.