Hvor å feilfri kobber skap håndtak

January 1

Hvor å feilfri kobber skap håndtak

Kobbers mange bruksområder inkluderer hjem inventar, som skap håndtak. Skap håndtak bli tilsølt fra skitt og oljer på huden og støv i luften, og kobber er intet unntak. Kobber skap håndtak er ofte dekket med lakk finish som hindrer anløpe. Dette betyr de fleste referansene vil være lett å rengjøre. I noen tilfeller, men kan eldre kobber håndtak utvikle flekket og krever litt ekstra innsats å få tilbake sin glans.

Instruksjoner

•Fyll kjøkkenet synke med et par inches av varmt vann. Legge til en tsp. av oppvaskmiddel. Fukt en ren svamp i denne såpevann.

•Scrub kobber håndterer med såpevann svamp og deretter skylle ut svamp. Bruk skylles svamp å tørke såpevann rester fra håndtakene og deretter tørkes med en myk klut.

•Kontroller håndtakene for flekket områder. Hvis noen eksisterer, blander hvit eddik, mel og salt i en bolle å danne en tynn pasta.

•Apply lim til håndtakene, bruker en liten pensel til å spre den jevnt. La den stå på i noen minutter før du sjekker én stedet for resultater - blandingen vil oppløse anløpe, men du må la den på i flere minutter eller bruke flere blanding, for å få de beste resultatene.

•Våt en klut i varmt vann. Tørk kluten over håndtakene fjerne eddik, salt og mel pasta. Tørr håndtak med en myk, tørr klut.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk noe hardere enn såpe og vann for å feilfri kobber håndtakene som er lakkert, som sterke kjemikalier kan skade den beskyttende lakk finishen.