Hvor å feilfri klut Lamellgardiner

May 3

Rengjøring blindene av noe slag er aldri en morsom virksomhet, men husholdningenes støv kan bygge opp raskt og være veldig merkbar. Det kan være en rask prosess med noen få enkle verktøy for husholdningenes stoffet blinde er enkel å rengjøre.

Instruksjoner

•Bruk slange og dens liten børste eller sug vedlegg til vakuum hvert blad fra topp til bunn, starter på én side av din blind og arbeider over til den andre enden. Hvis blinde er laget av stoff på begge sider av bladet, vakuum begge sider. Hvis du ikke har et vakuum med en justerbar slangen eller vedlegg begynner på trinn 2.

•Med fuktig bomullsklut ren klut vred nesten tørr, tørke forsiktig ned stoff frontene, folding for å finne et rent sted, skylling og re vrir din klut som det blir skitne. Fullføre alle fronter, jobbe deg over blinde.

•Tørk ned baksiden av hver bladserver med den samme prosessen. Når blindene er hang i vinduer som kan åpnes, kan blind bladet samle både husholdning og veien støv som ikke alltid vises, men må holdes i sjakk.

•Når du går langs blinde Noter eventuelle reparasjoner, løs klipp eller noen spot rengjøring du trenger for å komme tilbake og ivareta.