Hvor å feilfri klissete rester fra bad badekar

February 21

Badekar er hardt arbeidende medlemmer av husstanden. Ikke bare vi vasker våre kropper i kar, men også hånd vaskes klær, tepper, sko og med kjæledyr. Noen ganger en ukjent klissen substans finner veien til badekaret og kan bevise en rengjøring utfordring. Ulike metoder vil føre til suksess, men noen ganger må du prøve flere renset å befri karet av klissete rester. Utholdenhet er nøkkelen rengjøring klissete filmer og stoffer fra badekaret ditt.

Instruksjoner

•Fyll badekaret med varmt vann, legge til flytende oppvaskmiddel med en anti-fett formel. Fyll badestampen ovenfor den klebrige resten. Anti-fett formler bryte ned oljer som ofte danner gule flekker i badekar og vasker.

•Bruk skrubbe børste og såpeskum å skrubbe, i en sirkelbevegelse, området av klissete stoffet. Hvis stickiness vedvarer, Fortsett til neste trinn.

•Let ut vannet i badekaret før det er under området av klissete rester. Koble badekaret med det samme vannet. Spray dusjen renere direkte på klissete områdene i badekaret. Tillate spray til å sitte i produsentens anbefalte tiden.

•Med scrub pensel, skrubbe klissete området, bruker varmt vann i karet. Hvis stickiness vedvarer, Fortsett til neste trinn.

•Bruk en renere som Mr. Clean magisk viskelær å skrubbe klissete området. Fukte det magiske viskelæret og fast skrubbe, i en tilbake og frem bevegelse, stickiness. Skyll det magiske viskelæret i vann etter behov. Hvis stickiness vedvarer, flytte til neste trinn.

•Bruk en selvklebende remover, som Goo Gone, og bruk den direkte til klissete badekar rester. La den suge inn det klebrige området, og deretter bruke svamp for å gni stickiness. Skyll svamp i badekar vann om nødvendig. Goo Gone fjerner de fleste lim. Skyll med klart vann for å fjerne fet substans Goo Gone etterlater.

Tips og advarsler

  • Mange produkter for rengjøring badekar og dusjer kan sprayes på badekar og dusj boder og igjen til neste dusj eller badekar og skylles. Disse rengjøringsmidler bryte ned filmer og såpe avskum mellom badekar og dusj stall bruk, dermed kutte ned på din rengjøring tid i fremtiden.