Hvor å feilfri klar plast olje rør

October 7

Klar plast olje rørene er en form for rør som brukes i industrielle innstillinger eller bil. Disse rørene er vanligvis laget av PVC. Rengjøring og unclogging plast avløp og rør er en relativt enkel prosess som tar husholdningsprodukter som er alle naturlige. Denne måten du trenger ikke å håndtere sterke kjemikalier og mulige kjemiske brenner for å rense rørene. Hvis din klar plast olje rør brukes i en bil kapasitet, må du ha dem profesjonelt rengjøres for å unngå forurensende bil med produkter som ikke bidrar til bil bruk.

Instruksjoner

•Fyll ½ kopp natron til avløp eller rør, etterfulgt av 2 kopper hvitt destillert eddik. Kombinasjonen av begge disse stoffene vil gi en boblende stoff som vil bryte ned og rent fet smuss og clogging rusk.

•Tillat 10 til 15 minutter for natron og eddik å arbeide. I mellomtiden, fylle opp vannkoker med varmt vann og Legg på komfyren. Varme vann til den er nesten koke, og hell den i avløpet å spyle ut eventuelle løse rusk og skitt.

•Unwind ledningen klær oppheng med Tanga og rett wire hengeren så mye som mulig. Bruk Tanga vil danne en krok på slutten.

•Stick wire hengeren inn i avløpet eller rør kroken ende først. Bruk dette til å trekke opp eventuelle hindringer som kan være clogging røret. Skyll den avløp eller røret med varmt vann for å skylle ut rusk løsner i prosessen. Skyll wire hengeren.

•Stick nåla gjennom en slutten av svamp og flytte svamp på kroken. Holde den andre enden av svampen gjennom kroken i tillegg til å opprette en skrubbe overflate for rørene. Dempe svamp og dryss noen natron på slutten av svamp.

•Stick svampen i avløp eller rør og flytte hengeren frem og tilbake å skrubbe innsiden av røret. Alternative helle en kopp hvit eddik og vann til avløp eller rør stund du skruppel. Dette vil hjelpe rydde av sidene av røret.

•Rinse de svamp og Gjenta trinnene 5 og 6 til hele røret er rent.

Tips og advarsler

  • Etter bruker natron og eddik til å fjerne hindringer, kan du bruke en multipurpose renere hvis du foretrekker i stedet for baking soda og eddik å rengjøre rørene.
  • Hvis du vil rengjøre bilen rør selv i stedet for å ta dem til en profesjonell, må du koble dem helt fra din bil og skyll og tørk dem godt før koble dem. Gjør det kan føre til alvorlig skade å din bil.