Hvor å feilfri King-Sized kosekluter hjemme

June 15

King size kosekluter kommer i en rekke materialer, inkludert ned-fylt. De er store og uhåndterlige når det gjelder å sette dem inn i en vaskemaskin, men det er mulig hvis du har en stor kapasitet front-loading vaskemaskin. Vask en King size Trøsteren hjemme også krever bruk av en bestemt type såpe, samt tørketrommel baller å lo Trøsteren og sikre det blir grundig tørket.

Instruksjoner

•Sett king-sized Trøsteren i front-loading vaskemaskinen. Jevnt distribuere Trøsteren så det ikke er bunched opp eller knyttede. Legge til et par vaskbare sko, som vil lo vaskemaskinen som syklusen kjører.

•Fyll tøyet scoop med en mild flytende oppvaskmiddel og legge den til i vaskemaskinen. Vanlig vaskemiddel kan være for sterke for utfylling i Trøsteren.

•Vaskestasjonen tømmes Trøsteren på en delikat eller milde syklus. Legge til en skylling syklus, eller kjøre skyll syklusen to ganger.

•Sett Trøsteren i tørketrommelen med to eller tre tørketrommel baller. Kjør tørketrommel på lav varme for to til tre timer før Trøsteren er helt tørt. Kan du også linje tørke den i solen i åtte timer.