Hvor å feilfri kalsium innskudd fra toaletter

January 21

Vann fra springen inneholder mineraler som magnesium og kalsium fra mange steder. Når vann ligger på overflater og kan fordampe, igjen mineraler forlater en hvit eller skyet flekk. Kalsium innskudd kan oppstå på alle overflater som kommer i kontakt med hardt vann inkludert vasker, kraner, dusj og toalett.

Instruksjoner

•Bruk et toalett rengjøringsmiddel. Toalettet rengjøringsmidler fjerne vanligvis hardt vann flekker. Kjemikaliene kommersielt produsert er generelt høy i syre som spiser hardt vann innskudd relativt raskt. Hvis du vil bruke, bare sprut rensemiddel rundt toalettet over vannet og du ser hardt vann flekker. La denne sitte på bollen og skrubbe med pensel til flekken er borte. Hvis noen av innskudd fortsatt henger, gjelder mer rengjøringsmiddel og la den suge lenger. Toalett rensemidler pleier inneholder sterke kjemikalier som avgir gasser, så pass på badet er ventilert godt under prosessen. Også ikke bland rengjøringsprodukter sammen fordi de kjemiske ingrediensene ikke kanskje er kompatibelt.

•Bruk en syre. Hvit destillert eddik er et billig og naturlig alternativ for å fjerne hard flekker fra et toalett bolle. Fordi det ikke er caustic, er det tryggere for familier med små barn eller familiemedlemmer med kjemiske sensitiviteter. Eddik er en svak syre som fungerer vel for å oppløse hardt vann flekker når full styrke. Bruke full styrke eddik flekker nær toalett bolle vannlinjen kan være vanskelig uten første senke vannstanden ved redde noen av vannet til en vask. Hvis du ikke ønsker å kausjon ut toalettskålen kan du bare legge til omtrent en quart av eddik i bollen og la det sitte i flere timer. Hvis eddik beviser for svak til å gjøre jobben, prøve muriatic acid, som er tilgjengelig på din lokale jernvarehandel. Dette er en mye sterkere syre så ta vare ikke å søle det og har god ventilasjon under bruk. Siden det er en sterkere syre, det kan ikke være nødvendig å kausjon ut toalettskålen først, og du trenger ikke å bruke så mye.

•Bruk et slipemiddel. Pimpstein steiner er kommersielt tilgjengelig og er gode på rengjøring flekker. Kontroller at steinen er helt våt før skrape den forsiktig over hardt vann flekken. Pimpstein steiner er slitende så vær forsiktig og stoppe skrape hvis du begynner å se det er skadelig porselen. Det er en sjanse for skade overflaten av toalett bolle, bruke pimpstein steiner som en siste utvei.