Hvor å feilfri kaffe smaken av potten

February 3

Hvor å feilfri kaffe smaken av potten

Potter som holder kaffe, spesielt hvis kaffen er igjen der i timevis, holde på kaffe smaken i lang tid, selv etter at du vasker dem. Dette ville ikke være et problem hvis du alltid brukt potten eller karaffel for å holde kaffe, men når du skal bruke den for te eller andre væsker, du ikke vil ende opp smaker som går kveld kaffe. Heldigvis, det er enkelt, trygt og rimelig å rengjøre kaffe smaken ut av en pott – uansett om det er glass, metall eller annet materiale.

Instruksjoner

•Fyll flytende oppvaskmiddel direkte inn i potten. Fyll kjelen med varmt vann og la den suge i 15 minutter til en halvtime. Dette vil hjelpe løsne kaffe oljer fra interiør.

•Scrub potten ut med en flaskebørste. Kaffe går noen ganger en farget film på overflater, og dette bør du fjerne.

•Scrub interiør med en svamp og deretter dumpe såpevann ut. Skyll ut potten og observere interiøret, hvis det fortsatt ser skitne, legge noen dråper parabolen såpe og skrubb det igjen med svamp.

•Rinse potten ut igjen og deretter fylle med eddik og vann--bruk 50/50 forholdet vann til eddik. La dette bli værende i potten i en halv time til en time. Eddik nøytraliserer sterk lukt og smak og fjerner eventuelle gjenværende kaffe flekker.

•Rinse ut potten med rent vann. Tørk interiøret, hvis mulig, med et rent håndkle eller la potten luften tørr.

Tips og advarsler

  • Eddik og vann vil arbeide for Potter, carafes, thermoses, kopper og andre solid beholder du ønsker å fjerne lukt og ren. Det vil bli kvitt kaffe smak og lukt, eller andre uønskede smak og lukt i potter.