Hvor å feilfri isolerte Vinduer

August 12

Hvor å feilfri isolerte Vinduer

Isolerte Vinduer er energieffektive. De hjelpe beholde mer varme inne en hjem om vinteren og redusere aircondition kostnader i sommer. Disse fordelene er på grunn av en blanding av gasser fanget mellom to rutene av glass beseglet. Som standard windows, må isolerte Vinduer rengjøres regelmessig. Eiere kan rense med et grønt produkt som er tilgjengelig i de fleste kjøkken.

Instruksjoner

•Mix 2 ss. destillert hvit eddik med en quart varmt vann. Hell noen av denne blandingen i en sprayflaske.

•Spray renere på vindusrute. Gni glasset med en myk klut og spesielt oppmerksom på noen flekker på vinduet. Arbeid i én retning, fra toppen til bunnen, til vinduet er ren og tørr. Gjenta denne rengjøringen på den andre siden av vinduet dobbelt panelet.

•Consider bruker rensevæske til å fjerne noen voks buildup fra kommersiell rensemidler. For å gjøre så, hell litt rubbing alkohol på et stykke tøy og gni stedet til det er rent.

•Contact produsenten hvis det er en oppbygging av tåke, fuktighet eller skitt mellom rutene glass. Isolerte Vinduer er forseglet for å holde gasser i og fukt og skitt ut. Hvis det er noe annet mellom rutene deretter selene er brutt og vinduet må erstattes. Produsenten kan erstatte den uten ekstra kostnad Hvis vinduet er under garanti.