Hvor å feilfri hvite skinnsofaer

February 20

Hvor å feilfri hvite skinnsofaer

Lær møbler er vakker og stilfull, men et hvitt skinn sofaen kan se spesielt ille når forfalt for en rengjøring. Mange skinn rengjøringsmidler på markedet hevder å være trygg og effektiv. Mens mange er tilstrekkelig for noen skinn elementer, er de for harde for delikat typer skinn ofte brukt til å lage møbler. Holde flekker til et minimum og absorbere søl umiddelbart med en svamp. Ikke gni søl; Dette vil føre dem til å spre. I stedet blot forsiktig til fuktighet absorberes.

Instruksjoner

•Fjern alle ledige puter. Plukke opp noen store biter av vrakgods og grundig vakuum hele sofaen, inkludert puter.

•Les produsentens etikett for rengjøringsinstruksjoner. Kjøp kommersielt renere din produsenten anbefaler og følg instruksjonene på flasken. Flekk test en iøynefallende hjørne før på hele sofaen.

•Kontroller hjemmelaget Lær renere. Bland en fjerdedel kopp havsalt, to spiseskjeer natron, en teskje mel og tre fjerdedeler kopp vann i en liten rengjøring bøtte.

•Moisten en ren klut og dyppe den i salt-brus blandingen. Forsiktig gni litt på et iøynefallende område. Tørk av blandingen og tørr stedet med en ren klut.

• Vent 24 timer. Hvis stedet er rent og ingen misfarging eller skade har oppstått, kan du rense hele sofaen på samme måte, rengjøring og tørke et lite område om gangen.

Tips og advarsler

  • Fylle en tynn bomull sokk med bordsalt, og bruke den til å absorbere våt søl på skinn sofaen. Først rense den messiest delen av spill med et tørt håndkle, og angi sokken over utslippet og la den være der i noen minutter. Sokken vil fungere som en naturlig veken, trekke fuktigheten opp og inn salt.
  • Ikke Rengjør et skinn element uten første støvsuging. Støv og andre små partikler kan slipes skinn når gnidd inn i den gjentatte ganger, som når rengjøring eller polering.