Hvor å feilfri hvelvede tak

December 14

Hvelvede tak er en vakker funksjon i et hjem. Med tak som strekke så høyt som 20 fot i et hjem, gjøre hvelvede tak rommet ser større enn livet. Men kan rengjøring et tak så høye virke som en skremmende oppgave. Når du har de riktige verktøyene, og du er forberedt for jobben, kan du rengjøre hvelvede tak som en profesjonell.

Instruksjoner

•Bruk en solid stige som vil tillate deg å nå den høyeste delen av hvelvede taket. Ha noen avholde foten mens du klatre opp stigen til å rense taket. Flytte stigen rundt i rommet som du rengjøre. Strekk for å nå mens du er på stigen kan forårsake å falle.

•Lay en stor presenning over gulvet, og bruk beskyttelsesbriller og hansker når du rengjør hvelvede tak. Dette beskytter huden, teppet og møbler under rengjøringen.

•Vacuum overflaten av taket med røret vedlegg som kommer med vakuum. Dette lar deg fjerne alle rusk, spindelvev, død bugs og støv som utlignet i hvelvede taket.

•Lag dine egne støvkost bruker en gammel skjorte eller en myk klut. Pakk skjorte eller klut rundt et kosteskaft. Tie det i stedet bruker en streng eller en strikk. Bruk din håndlaget støvkost støv i midten og langs kantene på hvelvede taket. Dette trikset fjerner alle partikler igjen av vakuum. Fjern skjorte eller fille når du er ferdig.

•Kontroller en trisodium fosfat renere å bruke på taket. Legg ¼-kopp av trisodium fosfat til en gallon varmt vann.

•Fasten en svamp på slutten av din kosteskaft bruker en streng eller en strikk. Dypp din svamp i trisodium fosfat og gnir det på taket. La det sitte i to minutter, og skyll med varmt vann. Tillate taket tørke helt før du finne ut om en del av hvelvede taket krever en.

Tips og advarsler

  • Overdreven bruk av trisodium fosfat (TSP) har vært knyttet til miljømessige hensyn i innsjøer, elver og bekker. Hvis du ønsker en renere som er enklere på miljøet, kan du vurdere "fosfat-free" TS pulver. Det er vanligvis tilgjengelig for kjøp på samme sted hvor du vil kjøpe trisodium fosfat.