Hvor å feilfri Hunter Douglas romerske nyanser

October 3

Hunter Douglas er et selskap som produserer en rekke romerske nyanser. Disse vinduet behandlinger, i motsetning til blindene med slats, består av ett stykke av semi-gjennomsiktig stoff som gjør lyset å trenge litt nyanser samtidig personvernet til et rom. Blinds er pre-behandlet på produksjonsanlegg, og dermed være motstandsdyktig mot rester og flekken akkumulering. Et lys, sporadisk rengjøring rutine vil holde blindene ser sitt beste år.

Regelmessig rengjøring

En grunnleggende skur med en klut eller fjærkost vil lett fjerne løs støv som samler seg over tid. Dette vil i de fleste tilfeller være alt som er nødvendig for å opprettholde utseendet på nyanser. Støv annenhver uke, eller som nødvendig å holde nyanser renset til din smak.

Sporadiske rengjøring

Støvsuging to til tre ganger per år vil gi en dypere rengjøring for nyanser. Bruk en mild slange vedlegg eller håndholdte vakuum, og tørk med korn av nyanser, rengjøring loddrett. En børstemunnstykket vil også gi mer grundig.

Flekkfjerning

For å fjerne flekker, fukt en klut med vann og blot forsiktig over stained området. For gjenstridig flekker, Legg en dråpe mild oppvaskmiddel til det fuktighet svampen og fortsette blotting. Gjenta til flekken er fjernet helt. Så la nyanser lufttørke. Husk alltid å forsiktig blot som skrubbing kan føre stoffet rive eller bli deformert.