Hvor å feilfri Hekle Rag tepper

April 19

Hvor å feilfri Hekle Rag tepper

I stedet for hekle et teppe av garn, kan du bruke en stor krok og Hekle en fra en rekke fille strimler bundet sammen for å gjøre en Heklet rag rug. Et tradisjonelt element hjemme i ulike dekor-stiler, en Heklet rag rug dekker gulvet mens resirkulering filler strippet fra gamle klær eller husholdningsartikler. Som med andre typer belegg, rengjør Hekle filleryer regelmessig for å holde dem i god stand og beskytte gulv mot slitasje.

Instruksjoner

•Ta teppet utenfor. Bruk en støvmaske, riste overflødig skitt og debris fra rug vindretningen av stedet.

•Apply skum eller pulverisert tepperengjøringsmaskin i et tykt lag på teppet. Arbeide renere i teppet med en myk børste. Tillate renere å sitte på teppet i henhold til produsentens instruksjoner.

•Vacuum unna renset fra teppet. Tillate Hekle fille teppet tørke ifølge renere produsentens instruksjoner, hvis aktuelt.

•Vri teppet over å rengjøre den andre siden når den første siden er helt tørt.

Tips og advarsler

  • Som et alternativ til rengjøring teppet én side om gangen og venter den tørke før bla, henge teppet på et tog eller klessnor utenfor rengjøres. Bruke renere på begge sider samtidig. Ta det ned vakuum teppet og deretter erstatte det på jernbane eller klessnor til å tørke.
  • Selv om noen Hekle fille tepper kan maskinen vasket, de blir veldig tunge og ta lang tid å tørke når fullstendig neddykket i vann. Plassere teppet på gulvet før det er helt tørt kan skade gulvbelegg overflaten eller fremme mold og mugg vekst i teppet.