Hvor å feilfri Hayward bassenget pumper

November 18

Bassenget vedlikehold inkluderer ikke bare bassenget men bassenget filteret og et basseng pumpe. Hvis du eier en Hayward basseng pumpe, kan du forlenge levetiden til pumpe hvis du rengjør den regelmessig for å sikre at det ikke er sterkt skadd av vanlig basseng skitt og rusk. De fleste bassenget eiere tilbringe mye tid på rengjøring ut bassenget filteret, men glemmer å ta litt tid å rense bassenget pumpen.

Instruksjoner

•Start av bassenget filteret. Enten du skal rengjøre filteret eller Hayward pumpe må du kontrollere at filter/pumpen ikke kjører. Mer enn bare bla bryteren til av, må du koble den fra det elektriske kilden. De fleste bassenget filtre/pumper er på tidtakere og du vil ikke slå den av bare for å ha timeren slå den på igjen.

•Still av slangen ventil posisjonene til "Off". Har noen av slangene som kobler bassenget til filteret på/av ventiler, slå dem av hindre vannet strømmer til eller fra bassenget. Hvis bassenget ikke har på/av ventiler, koble slangene og plasserer den åpne enden i bassenget for å hindre vannet fra å rømme.

•Åpne pumpe kurv dekselet. Når du åpner skrift kurv dekselet gjenværende vannet fanget i bassenget filteret vil strømme tilbake gjennom pumpen og avslutter via åpne pumpe kurven. Men siden du frakoblet eller slå kan vannet ventilen du være trygg på at vann fra bassenget ikke er kontinuerlig drenering gjennom pumpen kurven. Fjerne pumpen kurven og tømme rusk.

•Clear forbindelsen mellom pumpehjulet og pumpe kurven. For å gjøre dette må du stikke fingrene inn i røret området like utenfor pumpe kurven. Noen ganger fanget løv og annet rusk i dette området som kan påvirke Hayward pumpens operasjon.

•Rengjør pumpehjulet. Pumpehjulet er den Hayward mekanismen som spinner rundt opprette vakuum som trekker vannet fra bassenget for å presse den gjennom bassenget rengjøring filter. Hvis pumpehjulet blir tett eller defekt på noen måte vil bassenget filteret ikke fungere riktig. Nå i og dra skitt rusk eller blader som kan være fanget eller fast i pumpehjulet.

•Koble filteret. Nå som Hayward basseng pumpe er rent det er på tide å koble alle slangene, koble Hayward pumpen til det elektriske kilden åpne luftventilen og slå på pumpen. Når fanget luften har rømt, lukke luftventilen og basseng pumpe og filteret skal kjøre glatt.

Tips og advarsler

  • Mens du har O-ring, smør den med vaselin eller en O-ring smøremiddel tilgjengelig fra noen svømmebassenget forsyning butikken. En smidig O-ring holder bassenget pumpen knirkefritt.