Hvor å feilfri hardt vann ringer fra toalettet

February 24

Hardhet ringer inne en toilet bolle er forårsaket av mineralske forekomster av toalett vann. Tørke ned bollen daglig med et toalettbørste kan unngå dette problemet, eller minst forhindre økende langt. Med ringene allerede finnes innebærer fjerne dem ekstra innsats forbi normal bolle rengjøring prosedyrer. Etter fjerner ringene, bør du også gjøre et forsøk på å hindre sin tilbakekomst.

Instruksjoner

•Vri på toalettet stengeventilen, vanligvis plassert 6 inches høy på veggen bak på toalettet igjen side, helt klokken. Vannklosett gjentatte ganger for å senke Bollens vannstanden og bruker en plunger for å tvinge det samme vannet fra bollen. Tørk deretter tørt med en gammel håndkle eller klut innsiden av bollen.

•Soak papir håndklær i eddik og linje papirhåndklær rundt innsiden av toalettet, dekker ringen. Tillate papirhåndklær å suge i bollen i flere timer. Fjern papirhåndklær. Slå stengeventilen mot klokken, og skylle toalettet.

•Våt ene enden av en pimpstein stein og bruke den til å gni bolle interiøret. Bruk gummihansker eller bruke en pimpstein med en vedlagt håndtak. Skrubbe pimpstein forsiktig over ringen for å fjerne den. Skrubbe bollen, rett under felgen fjerne ringen som er ofte skjult ved kanten av bollen.

•Untwist endene av en wire kleshenger. POKE slutten av hengeren i hver av felgen hull rundt interiøret, under av bollen. Manøvrere ledningen rundt i en sirkel, og frem og tilbake, for å tømme ut eventuelle fanget mineralforekomster. Omgå ledningen interiøret jet i bunnen av bollen. Skrubbe rundt bolle interiøret med toalett pensel. Skylle toalettet.

Tips og advarsler

  • Skrubbe toalett bolle interiøret på slutten av hver dag, med en toalettbørste. Dette forhindrer opphoping av hard flekker.